Design sammen

Quadrant er reolsystemet til den kresne og kvalitetsbevisste forbruker. Materialene har vi håndplukket – designet, skaper vi sammen.

Tag kontrollen

Det er du som dirigerer når du nye reol skal designes. Du bestemmer hvilken moduler som skal bruker, om du foretrekker ben eller sokkel – eller om reolen skal være vegghengt.


I tegneprogrammet vårt, kan du velge om du vil tegne helt fra start, eller om du heller vi ta utgangspunkt i en av våre eksisterende, populære kombinasjoner – som du kan tilpasse etter eget ønske. Det er lett å komme i gang! Les mer nedenfor.

Du har kontrollen.


Reol på ben

En Quadrant-reol på ben har et elevert og elegant uttrykk.

Design i tegneprogram

Quadrant reol på ben

Vegghengt reol

Den veggmonterte Quadrant-utgaven, gir et svevende uttrykk. Du kan vegghenge hele reolsystemet og tilføre rommet et unikt og særpreget uttrykk.

Design i tegneprogram

Quadrant væghængt reol


Reol på hjul

Reolen på hjul gjør systemet omstillingsparat og du har muligheten for å enkelt og effektivt ommøblere for å endre rommets dynamikk. 

Design i tegneprogram

Quadrant reol på hjul

Reol på sokkel

En sokkel er det solide fundamentet for en reol – og et klassisk valg til større reolsystemer.

Design i tegneprogram

Quadrant reol på sokkel

Design af Quadrant reol i tegneprogram

Ta utgangspunkt i våre favoritter

Hvis du ikke har en klar formening om hvilke retning du trekker, eller om du kunne dra nytte av å bli inspirert av andre fornøyde quadrant-kunder, kan du også velge å ta utgangspunkt i et av våre forhåndsgenererte favorittkombinasjoner. Slik du har et utgangspunkt, der du kan velge fra eller til, kanskje justere litt, før du treffer din beslutning om hvordan din unike reol skal skapes.

Se favoritter

Start fra bunnen

Når du skal finne det rette Quadrant-oppsettet til akkurat ditt hjem, kan du velge å starte med blanke ark. Med vårt intuitive tegneprogram, kan du enkelt tegne, eksprimentere og leke med alle du forskjellige elementer og plasseringsmuligheter som finnes. Det er du som bestemmer hvor det starter og hvor det slutter.

Start tegneprogram

Quadrant reoler efter mål

Quadrant reoler farve inspiration

3 konsepter og 1.900 farger

Dine møbler definerer ditt hjem, der fargene spiller en avgjørende rolle. Du kan bestille dine Quadrant-moduler i mer enn 1.900 unike fargevarianter, men vi vet godt, at det kan være vanskelig å velge, så vi har laget 3 fargekonsepter – By Nature, Calm Me og Up to Speed – som du kan ta utgangspunkt i, om du ønsker å bli guidet litt på reisen.

Ett reolsystem. Tusenvis av muligheter

Grundmoduler i 3 dybder

4 sidestørrelser, 16 formater og 3 dybder. Quadrant er, det du beslutter deg for det skal være.

Start tegneprogram

Quadrant reol moduler i forskellige dybder

Hyller, skuffer, dører og håndtak

Push- og klappskuffer,  hyller og håndtak etter din smak. Din Quadrant-reol – ditt valg.

Start tegneprogram

Quadrant reoler opbevaring låger skuffer hylder greb

Reparer din Quadrant-reol, fremfor å kassere den

Har reolen din fått en skramme, eller har komponenter gått fått skader? Møbler er til for å bli brukt – og vi ønsker å hjelpe deg med å erstatte dem, eller å gi nytt liv.
Kontakt oss

Quadrant reol istandsæt og genbrug

Unike samlebeslag

Quadrant-reolsystemer blir montert med vårt patenterete samlebeslag. Vår løsning, betyr at en unngår dobbeltsider. Det gir vårt stilrene og ryddoge uttrykk. I tillegg legger dette en mindre belastning på våre felles treressurser. 

Design din reol her

Samlingerne i Quadrant reoler

keyboard_arrow_up